Lijstenmakerij

Passe-Partout: al meer dan 37 jaar gespecialiseerd in het inlijsten van reproducties, grafiek, originele werken en textiel.De lijstenmaker voor Purmerend, Beemster, Edam/Volendam Inlijststudio in de Baanstee

Over onze lijstenmakerij

Passe-Partout is een toonaangevende lijstenmakerij met een breed assortiment aan lijsten en passe-partouts en is uitgegroeid tot een enorm begrip in de regio Zaanstreek/Waterland. Wij bestaan inmiddels 37 jaar en staat bekend om ons kwalitatief hoogstaand eindproduct. Bij het inlijsten wordt gelet op de kleurcombinaties en materialen in samenspraak met de sfeer van de omgeving waar het komt te hangen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met een prachtig ingelijst werk ons pand verlaat, ook als u aan een budget gebonden bent. U kunt bij ons terecht voor al u in te lijsten werk. Naast onze eigen collectie reproducties, foto's, grafiek, giclee's, en originele werken, lijsten wij al uw meegebrachte objecten in.


Collectie lijsten

Een grote collectie lijsten, wissellijsten en passe-partout's. Keuze uit meer dan 2000 soorten lijsten -van modern/zakelijk tot frivool/barok- voor u op maat gemaakt. Wij werken o.a. met de profielen van Vadia Lijsten, Nielsen Hout/Aluminium, Bowart, Larson-Juhl en Barth.Wij gebruiken de juiste materialen

Bij het inlijsten wordt gelet op de keuze van materialen voor het behoud van het (kunst)werk voor nu én later. Wij gebruiken daarvoor zuurvrije materialen: zuurvrij tape, zuurvrij passe-partout karton en achtervellen (buffers). Bovendien werken wij samen met restaurators die vakkundig, oude en/of beschadigde werken professioneel kunnen herstellen.

Wij kunnen schilderijen schoonmaken en restaureren.


De lijstenmaker voor Purmerend, Beemster, Edam/Volendam Overzicht van de kunstuitleen en lijstenmakerij

Glas

Onze lijstenmakerij biedt de mogelijkheid om uw inlijsting te optimaliseren door museumglas te gebruiken. Museumglas heeft diverse voordelen.

Meer over museumglas »


Passe-Partout karton

Naast de enorme collectie lijsten zijn er in meer dan honderden kleuren passe-partout's leverbaar, gemaakt van o.a. Alphamat en Alphamat Artcare en Moorman karton, in elke gewenste maat.

Meer over passe-parout karton »