Kunst op Maat

GICLEE Art Prints van Kunst Op Maat geven uw interieur sfeer en een persoonlijk accent!

Kunstopmaat service bij Passe-Partout Purmerend.

Giclee Art Prints zijn hoogwaardige kunstdrukken van originele kunstwerken, die gewoonlijk alleen in galeries verkocht worden. Kunstenaars uit de hele wereld participeren in deze trend.

Wat maakt ‘KUNST OP MAAT’ zo ideaal?


Check U heeft een enorme keuze waarin alle stijlen zijn vertegenwoordigd.

Check U kiest zelf het materiaal waarop de Giclee Art Prints gedrukt wordt b.v. plexiglas, aluminium of canvas, met of zonder lijst.

Check Ook het formaat kunt u zelf bepalen.


Voordat u tot aanschaf overgaat, kunnen wij een pre-view (foto montage) maken van het door u uitgezochte werk op de plaats waar u het in uw interieur wilt ophangen.Kunst op Maat gaat een stap verder waar het gaat om uw woonwensen!


Kunstopmaat service bij Passe-Partout Purmerend.

Kwaliteit

Het afdrukken van uw wanddecoratie wordt geheel door onszelf verzorgd. Wij beschikken over een speciaal daarvoor ontworpen, hoogwaardige grootformaat printer. Het eindresultaat is daardoor een vrijwel niet van echt te onderscheiden werk. Olieverf heeft bijvoorbeeld ook echt het uiterlijk daarvan en dat geldt eveneens voor andere gebruikte materialen op het originele kunstwerk.


Prijs

De prijzen van de wanddecoraties zijn uiteraard afhankelijk van materiaal en het gekozen formaat en liggen ongeveer tussen de 80 en 500 euro.


Opspannen of inlijsten

U kunt het werk natuurlijk ook in laten lijsten. In onze winkel vindt u een uitgebreide, trendy collectie lijsten.